Najčešće postavljana pitanjaŠta je Nanotips? 


Nanotips je provodno tečno poliamidsko rešenje koje će vaš omiljeni par rukavica pretvoriti u rukavice osetljive na dodir. Kreiran koristeći nanotehnologiju, Nanotips imitira dodir ljudske kože. Šta su TAPS? 

TAPS je provodna nalepnica koja će pretvoriti bilo koju rukavicu u touchscreen friendly rukavicu. Kreirana korišćenjem Nanotips-a, TAPS je dizajnirana tako da imitira ljudski dodir i na ovaj se način čak mogu koristiti Touch ID senzori. Kako da nanesem Nanotips? 

Nanotips se koristi u jednostavna 3 koraka. Mućni, Nanesi, Osuši. Kako da koristim TAPS? 

TAPS nalepnica se može lako koristiti. Skinite nalepnicu iz pakovanja i pritisnite je na rukavicu. Koliko dugo traje svaka aplikacija? 

Svaka aplikacija je polutrajna. Može da traje od nekoliko nedelja do nekolio meseci u zavisnosti od učestalosti upotrebe samih rukavica. Ako počnete da primećujete smanjenu funkcionalnost jednostavno Nanotips nanesite ponovo ili zamenite TAPS. Hoće li tečno rešenje uništiti moje rukavice? 

Nanotips neće izmeniti teksturu vaših rukavica. Pre nego što nanesete na vidljive površine, preporučujemo da testirate na neupadljivoj površini svetlijih rukavica. Nanotips se može ukloniti sredstvom za skidanje laka za nokte. Hoće li TAPS uništiti moje rukavice? 

Predviđeno je da se TAPS ukloni kada izgubi funkcionalnost. Kom materijalu rukavica odgovaraju TAPS i NANOTIPS? 

Nanotips i TAPS se mogu primeniti na sve vrste materijala.Koliko rukavica mogu pretvoriti u touchscreen friendly?U svaku NANOTIPS bočicu stavljamo dovoljno tečnosti da se može primeniti za 30 prstiju. Zadržite ga za sebe ili ga podelite sa porodicom i prijateljima. Sa druge strane, jedan TAPS paket sadrži 4 pojedinačne i jedinstvene nalepnice dizajnirane kao touchscreen friendly. Zar nije jednostavnije kupiti touchscreen rukavice? 

Zašto biste kupovali nove rukavice, ako ih već posedujete. Ono što je prednost NANOTIPS-a i TAPS-a jeste činjenica da se mogu primeniti na bilo koje rukavica, tako da možete da koristite rukavice koje volite. Da li mogu da perem rukavice? 

Da, slobodno ih bacite na pranje! Čak i ako NANOTIPS izbledi, uvek možete malo dodati.


Pitajte nas