“Ne ometaj” aplikacija: NFC Task Launcher

  • siphone-410311_960_720.jpg


Android uređaji su vrlo praktični. Međutim, jedna od najboljih stvari kod Android je što postoje aplikacije koje će malo optimizovati rad vašeg operativnog sistema i još vam ga više prilagoditi. Jedna od takvih je NFC Task Launcher, besplatna aplikacija. Kako bi bilo da čim telefon spustite na noćni stočić, mejlovi prestaju da stižu, telefon se nalazi u Silent Mode-u, alarm je uključen, a svetlo telefona manje blješti? Idealno! Upravo ovo možete očekivati od ove najpopularnije Android aplikacije svih vremena. 


U ovoj kategoriji moramo spomenuti i… Shush! Ringer Restorer aplikaciju, putem koje možete “zakazati” koliko će trajati Silent Mode na vašem telefonu. Ovo je, takođe, besplatna aplikacija.


Danas je mobilni telefon uređaj od kojeg se ne odvajamo. Ipak, dok vozite motor odložićete ga u džep, pa ćete se odvojiti makar na kratko. :) Ali šta se dešava kada stanete da proverite lokaciju na mapi. Već vam se smučilo da skidate rukavice, pa da ih nedugo zatim vraćate i tako u iznova i iznova? Jeste mučno, ali i nepotrebno jer uz nezamenljivi Nanotips koji svake rukavice pretvara u touchscreen friendly, možete kotistiti smart telefon bez skidanja rukavice. 


 Za više informacija iz sveta mobilnih telefona pratite kanal Recenzosi